3 Redenen voor het gebruik van een verhuislift

Niemand wilt zijn rug overbelasten tijdens een verhuizing, maar als je naar een appartementencomplex verhuist, lijk je er haast niet aan te ontkomen. Zoveel trappen! Gelukkig hoeft je verhuizing niet moeilijk te verlopen, want je kunt een verhuislift huren. Dit is effectiever en praktischer, vooral als je veel te verhuizen hebt en je de ramen kunt gebruiken om meubels naar binnen te krijgen. Hier zijn enkele redenen waarom een verhuislift huren een goed idee is, wanneer je naar een appartementencomplex verhuist.

Gezondheidsvoordelen

Je kunt de kans op verwondingen als gevolg van schouder- en rugletsels verminderen. De meeste worden veroorzaakt door overmatig bukken, gevolgd door draaien en te zware spullen dragen. Als je een verhuislift huren gaat, zijn er geen spanningen en verstuikingen door het onjuist heffen van lasten of door het dragen van te grote lasten.

Eigendomsbescherming

Als je alles met de trap gaat verhuizen, is de kans groot dat er vroeg of laat iets (kostbaars) naar beneden valt. Liften van appartementencomplexen zijn vaak smal en hebben bovendien niet altijd een grote draagcapaciteit. Huur je een verhuislift van een betrouwbaar verhuisbedrijf, dan weet je dat je goed verzekerd bent. Bovendien is het naar boven brengen van bezittingen met een verhuislift zeer veilig, zeker wanneer spullen goed worden ingepakt met verhuisdekens en wikkelfolie. Zo worden ook de kozijnen beschermd.

Snel verhuizen

Al je spullen naar de zoveelste verdieping tillen, is een werk waar je als een berg tegenop kunt kijken. Je bezittingen pendelen naar de bestaande lift (als die er is en als die het doet) geeft je ook het heen-en-weer. Met een verhuislift bespaar je jezelf rug- en hoofdbrekens. Alles wordt namelijk vanaf buiten de lucht ingetild, zodat je je bezittingen vanaf het raam in je huis kunt ontvangen. Super makkelijk en super snel dus! Voor je het weet staat je hele inboedel in je nieuwe woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *