Verhuizen, een doem of droomscenario?

Verhuizen.. Bij de meeste mensen zal er direct een soort scenario door het hoofd gaan: Alles inpakken, weken vanuit dozen leven, alle spullen uit je oude huis en een nieuw plekje geven op je nieuwe stekje. Meestal is een verhuizing behoorlijk stressvol en voeding voor menig ruzie. 

Stel dat je dan ook nog in het drukke centrum van een grote stad woont, bijvoorbeeld Den Haag of Amsterdam. Als je moet verhuizen vanuit een appartement van een paar verdiepingen hoog dan is de uitdaging helemaal groot.

Hoe kan het verhuizen gemakkelijker? 

Meestal zijn de trappenhuizen naar de appartementen toe smal en te klein voor al je meubels. Je maakt snel beschadigingen aan de muren of aan je meubels. Het kan een goede oplossing zijn om dan een verhuislift te gebruiken. Deze verhuisliften kan je snel en gemakkelijk huren per uur, per dag of zelfs voor meerdere dagen.

 Zelfbediening of vakkundige hulp bij de verhuislift 

Voor elke verhuizing is er wel een soort verhuislift. Je kan een verhuislift huren die jezelf kan bedienen, zodat je het tempo en de regie aan jezelf hebt. Ook kan je kiezen voor een verhuislift die bediend wordt door professionals. Zij voorzien je vooraf van de benodigde informatie. Op de dag van de verhuizing wordt de verhuislift voor je opgebouwd en worden je meubels zo je huis uit gedragen.

 Wat zijn de voordelen voor het verhuizen met een verhuislift? 

De prijzen van het huren van een verhuislift vallen erg mee. Er zijn veel verschillende aanbieders die een verhuislift aan je kunnen verhuren. Deze zijn altijd op veiligheid getest.

Omdat je niet alles via het trapgat hoeft te tillen scheelt het je veel tijd. Je kan alles via je raam naar buiten op de verhuislift zetten en naar beneden laten brengen. Alle opgetrommelde helpers kunnen als je meubels en dozen direct in de verhuiswagen zetten. Zodat je effici├źnt kan werken.

Veel plezier met verhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *