Golfkarretje gebruiken bij het klussen en meer

Het golfkarretje zoals iedereen die kent

Bij een golfkarretje heb je waarschijnlijk wel een idee wat dit voor soort voertuig is en waar het voor gebruikt wordt. Je denkt als eerste aan de golfbaan. Om de afstand tussen de 18 holes te overbruggen, nemen de spelers plaats in een elektrisch wagentje. De echte topspelers en de gefortuneerde recreanten hebben een chauffeur in hun golfkarretje. Zo kunnen ze zich optimaal concentreren op de hole zonder vermoeid te raken tijdens het lopen van de ene naar de andere hole. De golfclubs staan achterop het golfkarretje. 

Bijzondere uitvoeringen

Naast de standaard uitvoering van het golfkarretje bestaan er ook bijzondere varianten die je ook buiten de golfbaan goed kunt gebruiken. Er bestaat een uitvoering met een laadbakje. Een andere bijzondere uitvoering is een variant die speciaal bedoeld is voor personenvervoer. Dit type is beduidend langer dan een standaard golfkarretje. Je kunt met 6 personen plaatsnemen in dit golfkarretje. Door de sterke elektromotor ondervind je geen problemen met het van zijn plaats krijgen van het wagentje. De bediening is simpel: gas geven en remmen. En natuurlijk vooruit of achteruit. 

Toepassing golfkarretje buiten de golfbaan

Waar zou je een golfwagentje buiten de golfbaan kunnen gebruiken? Een normaal golfkarretje kun je prima inzetten op een bedrijventerrein. Je kunt snel van de ene naar de andere plek en op een milieuvriendelijke manier. 

Personenvervoer

Het zespersoons golfkarretje kun je voor korte pendeldiensten tussen een parkeerplaats en een speeltuin gebruiken. Dit type is ook goed te gebruiken op bijvoorbeeld een grote zorgboerderij. Je kunt een groepje bezoekende kinderen eenvoudig over het terrein vervoeren. Het is zelfs mogelijk om een treintje te vormen om zo nog meer personen tegelijk te kunnen vervoeren. 

Laadbakje

Het golfkarretje met laadbakje is een uitkomst in bijvoorbeeld een tuincentrum. In een tuincentrum ben je continu bezig om plantenbakken en boompjes te vervoeren. Het golfkarretje doet het zware werk en het gaat een stuk sneller dan wanneer het personeel alles lopend zou moeten doen. Ook op een camping of vakantiepark kun je het golfkarretje met laadbakje prima gebruiken. Denk aan het ophalen en brengen van het linnengoed, het vervoeren van de schoonmaakspullen of het verzamelen van afval. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *