Veel keus in PVC visgraat vloeren

Elke leverancier van PVC vloeren heeft wel een vloer in een visgraat motief in het assortiment. Er kan worden gekozen uit diverse kleuren hout en voor brede of smalle planken. Het effect van een visgraat vloer is verbluffend, want je woonkamer krijgt er een totaal andere uitstraling door. De kamer lijkt groter te worden en ziet er chique uit. Dat is zeker het geval als gekozen wordt voor een Coretec visgraat. Kenmerken van deze PVC vloeren zijn, dat de planken uitzonderlijk breed zijn, tot 23 centimeter. Daarnaast hebben de print op de planken een opvallend natuurlijke uitstraling.

Nederlands bedrijf

Coretec is een Nederlands bedrijf, dat opvalt vanwege de levensechte kleuren van de PVC vloeren. Er is keus uit vele tientallen kleuren. Daarbij gaat het niet alleen om natuurlijke houtkleuren en motieven, maar ook om een zogeheten betonlook. De vloer heeft dan een beton grijze kleur, die prima past in woningen waar gestreefd wordt naar een industriƫle vormgeving. Bij Happy Floors zijn de producten van Coretec verkrijgbaar. Maar je kunt bij deze webshop ook terecht voor de PVC vloeren van een aantal andere bekende producenten. Door het grote aanbod kun je de producten uitstekend vergelijken.

Samples om te vergelijken

Het is bij producten die in de inrichting van je woning worden gebruikt soms lastig kiezen in een webshop. Je kunt immers niet goed inschatten of de kleur op het scherm wel overeenkomt met de echte kleur van het product. Vooral bij het uitzoeken van een PVC vloer is dat een belangrijk aspect. Bij Happy Floors is daar een oplossing voor bedacht. Wie op zoek is naar een PVC vloer zoekt eerst in de webshop een aantal favoriete producten uit. Daarna worden er samples van deze vloeren opgestuurd, zodat je thuis een definitieve keuze kunt maken.

Veel aanbiedingen

Als je van plan bent om een PVC vloer te kopen loont het de moeite om te shoppen. Bij veel online shops kun je een vloer aanschaffen met flinke kortingen. Bekijk op Happyfloors.nl eens het assortiment van Coretec. Je zal zien dat vrijwel elk product leverbaar is met een korting van 10 procent. Als je geluk hebt is de vloer die jij wilt hebben nog veel goedkoper. Het bestellen van een PVC vloer is niet moeilijk. Je moet alleen zelf de ruimte opmeten waar de PVC vloer moet komen te liggen. Koop voor de zekerheid altijd een pak extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *