Soorten houten schuren

Er zijn uiteraard enorm veel verschillende soorten schuren die je kunt laten plaatsen in je tuin. Voorbeelden hiervan zijn: een kapschuur, een houten schuur, een tuinschuur of een schuur met carport. In dit blog bericht willen we je dan ook de verschillende soorten schuren laten zien die je kunt krijgen bij Keurhorst Houtbouw.

Een kapschuur 

Een kapschuur is een sfeervolle en sierlijke variant. Hij wordt gebruikt om spullen op te bergen of juist als een buitenverblijf. Een kapschuur kun je eigenlijk zien als een overkapping met opbergruimte. Het voordeel hiervan is dan ook dat hij multifunctioneel is! Iedere afmeting van de kapschuur is dan ook mogelijk voor je tuin.

Een tuinschuur laten plaatsen

Een tuinschuur geeft je de mogelijkheid om al je gereedschappen en andere materialen op te bergen. Dit geeft je dan ook de ruimte om bijvoorbeeld je fietsen droog te zetten. Daarnaast is het natuurlijk fijn om je grasmaaier goed te kunnen stallen. De tuinschuur geeft je extra ruimte in je huis. Hoe fijn is dat?

Een schuur met carport is altijd fijn!

Een schuur laten plaatsen met carport? Dat kan! Dit zorgt er namelijk voor dat je altijd je auto droog kunt zetten. Daarnaast kun je natuurlijk ook je fietsen, scooters of andere objecten stallen onder de carport. Het is altijd fijn als je bijvoorbeeld in de winter je auto onder de carport kunt parkeren!

Een houten schuur in je tuin

Een houten schuur laten installeren in je tuin is in de meeste gevallen een goed idee. Je kunt namelijk zelf de grootte bepalen. Daarnaast ben je ook zelf in staat om de kleur te bepalen. Een beetje verven is natuurlijk altijd leuk voor de schuur! 

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de schuur te voorzien van alle gemakken die je zelf wilt. Zo kun je er voor kiezen om hem te gebruiken als een opbergruimte, of zelfs als chill hok voor je kinderen. Zo heb je nooit meer ruzie over wie er tv mag kijken. Wil je het nog beter maken? Dan kun je de houten schuur zelfs nog voorzien van een bar! Hierdoor kun je zelf de aller leukste feesten houden! 

Al met al: de mogelijkheden voor je houten schuur zijn eindeloos. Ga dan ook zelf (met je gezin) na wat je wilt van de schuur en maak hem helemaal naar je eigen stijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *