Biltwell maakt dat een motor een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt

Het merk Biltwell is ontstaan uit een groep vrienden die er een hobby van hadden gemaakt om hun motoren een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. Zij vonden alleen de prijzen van de onderdelen erg hoog. Daarom richtten ze in 2005 het bedrijf  Biltwell op en gingen zelf onderdelen in- en verkopen. De onderdelen die zij verkopen zijn van zeer hoge kwaliteit en dat geldt niet allen voor de motor onderdelen maar ook voor de motor kleding en voor de vrijetijdskleding die Biltwell inmiddels verkoopt.

Het assortiment van Biltwell

Zoals gezegd heeft Biltwell inmiddels een heel assortiment aan producten. Al deze producten maken van uw CafeRacer een unieke en persoonlijke motor. Of je deze onderdelen zelf plaatst of laat plaatsen, je weet dat de kwaliteit uitstekend is. Het hele assortiment van Biltwell kunnen we natuurlijk niet beschrijven maar een aantal producten benoemen we hier. De producten waarmee je jouw CaféRacer uniek maakt en die Biltwell in zijn assortiment heeft, zijn onder andere: handvatten, sturen, zadels, verlichting en spiegels. Maar Biltwell verkoopt ook helmen, handschoenen en kleding voor elke motorrijder. Alle producten van Biltwell zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en worden verkocht voor de laagste prijs. Dit was en is nog steeds het doel van Biltwell. Wil je ook jouw motor uniek maken met unieke onderdelen kijk dan eens op CafeRacerWebshop.com/nl.

Meer over Biltwell

Biltwell is een trendsetter wanneer het om styling van je CafeRacer of CustomBiker gaat. Je kunt hiermee jouw CaféRacer uniek maken. Een kleine greep uit de onderdelen die dit merk bevat zijn;

  • Grips ofwel handvatten;
    De grips (handvatten) zijn onder andere Thruster, Torker, Renegade Recoil en Kung Fu. Al deze grips zijn slijtvast en leverbaar in diverse kleuren. Echt een aanrader voor uw CaféRacer.
  • Helmen; Wil je een unieke goedgekeurde helm, bekijk dan het assortiment op CafeRacerWebshop.com/nl en kies uit de vele helmen zoals de Bonanza, de Gringo, de Gringo S, of de Lanesplitter. De meest verkochte helm is de Bonanza en die is verkrijgbaar in vele kleuren en designs 
  • Vizieren in een grote variatie voor bovengenoemde helmen zijn ook verkrijgbaar. Wil je een zwart vizier of toch liever een goud kleurige? Ga je voor een bubble vizier of een vlak vizier. Het is zelfs mogelijk om de vizieren van de helmen onderling te verwisselen.
  • Handschoenen; Biltwell heeft voor bijna elke motor rijder wel een passende set handschoenen in zijn assortiment. Zelfs voor de warme zomerdagen zijn er uitermate geschikte handschoenen verkrijgbaar zoals de Gauntlet en Workgloves. De Bantam Gloves zijn geschikt voor zomer én winter. 
  • Seats (zadels):
    Ben je op zoek naar een mooi zadel voor je Harley Davidson of een Triumph? Dan ben je ook aan het juiste adres bij Biltwell. Natuurlijk zijn de zadels gemaakt van hoogwaardige materialen en koop je deze tegen de laagste prijs.

De voor en nadelen van Biltwell

De voordelen van de producten van Biltwell zijn natuurlijk de hoge kwaliteit van zowel materiaal als afwerking. Ook is de pasvorm van de onderdelen en de kleding perfect. Biltwell staat erom bekend dat zowel de onderdelen als de kleding zeer betaalbaar is terwijl het design toch modern oogt. En ja, er zijn ook nadelen. Helaas zijn niet alle onderdelen in alle maten verkrijgbaar en soms is de levertijd wel erg lang.

Ben je op zoek naar een uniek item uit de Biltwell collectie? Kijk dan op www.caferacerwebshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *